Treballs

GESPA ARTIFICIAL MODEL TERRANOVA A L’ESCALA

GESPA ARTIFICIAL MODEL TERRANOVA A L’ESCALA

Aquest jardí ja està preparat per les mascotes de la nostra clienta. El sistema bactericida de la gespa artificial model Terranova, fa que estiguin més protegides en aquest ambient. La piscina ja ho veieu, està espectacular, la gespa ha aportat un canvi que serà durador en el temps i és mantindrà com el primer dia en imatge.

Hem realitzat el somni de la nostra clienta i és que tots estiguin segurs i treure’s problemes de manteniments i d‘aigua personals. Ja us hem explicat moltes vegades totes les avantatges d´aquesta gespa artificial, però us tornarem a deixar la fitxa tècnica per poder veure de què estem parlant.

La nostra gespa de 35 mm d’altura perfecte per a mascotes. La tecnologia MaxDrain assegura un correcte drenatge de l’orina, MaxRecover i bodyshape en forma C i D fan que el producte tingui una recuperació superior, i Look & Feel barreja tipus de fibres, colors i alçades per aconseguir la total naturalitat del producte. La tecnologia agregada a les seves fibres longlife li dóna a aquest model una durabilitat superior garantida.

 

Si vius a Palamós, Sant Feliu de Guíxols, Santa Cristina, Calella, Estartit, Platja D´Aro, Llagostera, Castell D´Aro, Begur, o qualsevol altra població de Girona i vols instal-lar una gespa artificial com aquesta, és molt fàcil, posa’t en contacte amb nosaltres en info@multiverd.com o truca´ns al telèfon 653 19 48 01.