Treballs

GESPA ARTIFICIAL MODEL VITA 30 A PALAFRUGELL

 

GESPA ARTIFICIAL MODEL VITA 30 A PALAFRUGELL

Abans i Ara . Jardí preparat pel futur. I el seu futur es:
– Sempre de color VERD
– Adéu aigua
– Fora manteniments
– GARANTIA de 10 ANYS
– Gaudir-lo.

Ens truques, venim i t’ho fem.

Som senzillament ràpids i efectius. MultiVerd escolta les teves necessitats i t’assessora amb els peus a terra.

Certificats nacionals, qualitat del producte, assessorament, i moltes més coses que fan que els nostres clients decideixin l’opció de Multiverd. Fa molts anys que treballàvem per altres i ara ens ha arribat l´hora de ser lliures I fer el que més ens agrada i és cuidar als clients.Vita, la nostra gespa de 30 mm d’altura amb la millor relació qualitat / preu. Ideal per a zones verdes públiques amb poc trànsit, com rotondes. Compta amb tecnologia Body Shape amb forma de C que fa que el producte tingui una òptima recuperació. A més, el model compta amb fil recte bicolor i fibres texturitzades amb efecte arrel, verd / beix, el que li confereix una major naturalitat i realisme.

 

Si vius a Palamós, Sant Feliu de Guíxols, Santa Cristina, Calella, Estartit, Platja D´Aro, Llagostera, Castell D´Aro, Begur, o qualsevol altra població de Girona i vols instal-lar una gespa artificial com aquesta, és molt fàcil, posa’t en contacte amb nosaltres en info@multiverd.com o truca´ns al telèfon 653 19 48 01.