Treballs

GESPA ATIFICIAL I TANCAMENT DE FUSTA A TORROELLA DE MONTGRI

GESPA ATIFICIAL I TANCAMENT DE FUSTA A TORROELLA DE MONTGRI

CANVIS. Aquesta és la paraula més utilitzada per l’equip de MultiVerd. Són el principi d’un disseny, són la millor manera de poder-te dir, que el que tens davant dels teus ulls, serà ben aviat el passat per convertir-se en futur després d’haver-te posat en contacte amb MultiVerd.

Gespa artificial més perímetre de fusta, ja mai serà el mateix, ara li hem donat VIDA.

 

 

MultiVerd –  Distribuïdor Oficial a Girona de Realturf – Fabricant NACIONAL de Gespa Artificial

www.multiverd.com
miquelgarcia@multiverd.com
Telf: +34 653 19 48 01

🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱

#gespartificial #céspedartificial  #gironaenamora #costabrava #disseny  #fustanatural #fustasintetica  #distribuidor  #jardinsverticals  #jardin  #tancaments  #perimetral  #piscines  #tarima  #realturfcespedartificial  #exteriors  #parcsinfantils  #padel  #futbol  #baixemporda  #jacuzzi  #jardínvertical  #pergola  #espais #hotel  #ajuntament #camping

 

 

Si vius a Palamós, Sant Feliu de Guíxols, Santa Cristina, Calella, Estartit, Platja D´Aro, Llagostera, Castell D´Aro, Begur, o qualsevol altra població de Girona i vols instal-lar una gespa artificial com aquesta, és molt fàcil, posa’t en contacte amb nosaltres en info@multiverd.com o truca´ns al telèfon 653 19 48 01.