Treballs

MODEL MAXIMO 45 A PALAMÓS

MODEL MAXIMO 45 A PALAMÓS

Hem instal·lat la nostra gespa artificial model maximo 45 a un jardí de tres plantes on els nostres clients buscaven la netedat i color pel seu espai desitjat.

El verd tot ho canvia, millora en tot el que intervé. Us puc dir a tots que quan la gent ens turca per fer un canviper que s´han decidit a posar gespa artificial, el que ens diuen quan acabem, és que ho tindrien que haver fet abans. No ho dubtis, posa el verd del futur a qualsevol exterior de cada teva i notarà el canvi en la llibertat en l´espai i en la relaxació.

 

 

Màximo, la nostra gespa de 45mm premium per la seva alta densitat i textura natural per aconseguir una comoditat superior. Compta amb la tecnologia SoftMax dotant a la fibra d’una suavitat increïble i creant l’espai verd més còmode de la teva llar. A més el model compta amb fibres texturitzades bicolor efecte arrel, verd / beix, que li confereix major naturalitat i realisme.

 

 

Si vius a Palamós, Sant Feliu de Guíxols, Santa Cristina, Calella, Estartit, Platja D´Aro, Llagostera, Castell D´Aro, Begur, o qualsevol altra població de Girona i vols instal-lar una gespa artificial com aquesta, és molt fàcil, posa’t en contacte amb nosaltres en info@multiverd.com o truca´ns al telèfon 653 19 48 01.