Treballs

DISSENYS A BEGUR – GESPA ARTIFICIAL PROVENZA

DISSENYS A BEGUR – GESPA ARTIFICIAL PROVENZA

En aquesta meravellosa localització, hem fet el que sabem fer i és un disseny amb gespa artificial model Provenza , que ens deixa parats amb tot el que l´envolta. Ha sigut un treball complicat però no impossible , perquè poder executar aquesta obra en aquest indret tan bonics però a l´hora amb molt difícil accés, fa que tot es compliqui una mica més. Al final hem tingut el resultat que buscàvem i hem pogut finalitzar el projecte satisfactòriament.

DISSENYS MULTIVERD
Sense límits i amb respostes als teus desitjos.

Hem nascut per canviar-ho tot,
El servei
El tracte
La garantia
Les formes

Hem nascut per tornar a recuperar el sentit de la PARAULA. El que els nostres pares i mares ens van ensenyar, que era el més important en un tracte entre dues persones.
Hem nascut per protegir-te. Per dir-te la veritat , per assessorar-te , t’agradi o no t’agradi el nostre punt de vista.
Som sincers , volem el millor per tu.

 

Provenza, la nostra gespa de 38mm d’alçada més suau i tou. Compta amb la tecnologia SoftMax dotant a la fibra d’una suavitat increïble i creant l’espai verd més còmode de la teva llar. A més barreja fibres texturitzades amb efecte arrel, bicolor amb ris verd i beix, que li aporta una major naturalitat a la superfície on està instal·lat.

 

 

Si vius a Palamós, Sant Feliu de Guíxols, Santa Cristina, Calella, Estartit, Platja D´Aro, Llagostera, Castell D´Aro, Begur, o qualsevol altra població de Girona i vols instal-lar una gespa artificial com aquesta, és molt fàcil, posa’t en contacte amb nosaltres en info@multiverd.com o truca´ns al telèfon 653 19 48 01.

MultiVerd –  Distribuïdor Oficial a Girona de Realturf – Fabricant NACIONAL de Gespa Artificial

#VIDEOSDIFERENTES

#JARDINSCADADIA

www.multiverd.com
miquelgarcia@multiverd.com