Treballs

GESPA ARTIFICIAL MODEL TREVI 40 A GUALTA

GESPA ARTIFICIAL MODEL TREVI 40 A GUALTA

Ha sigut increïble. Com podeu veure l´obra ha quedat impressionant bé. El model Trevi dóna aquesta sensació de realitat i s´adapta a tot el que té al seu voltant. Les diferents parts de la propietat han quedat vestides amb el color verd d´aquesta gespa artificial que torna a fer d´un ambient que era totalment formigó , a un altre completament diferent en el que s´implanta el verd d´un exterior perfecte.

Trevi, la nostra gespa de 40mm d’alçada amb millor relació qualitat / preu i ideal per a zones verdes públiques i jardins de trànsit baix / mitjà. Compta amb la tecnologia bodyshape en forma C que fa que el producte tingui una recuperació òptima i SoftMax li dóna una suavitat exclusiva. A més el model compta amb fibres texturitzades bicolor efecte arrel, verd / beix, que li confereix major tnaturalitat i realisme.

 

Si vius a Palamós, Sant Feliu de Guíxols, Santa Cristina, Calella, Estartit, Platja D´Aro, Llagostera, Castell D´Aro, Begur, o qualsevol altra població de Girona i vols instal-lar una gespa artificial com aquesta, és molt fàcil, posa’t en contacte amb nosaltres en info@multiverd.com o truca´ns al telèfon 653 19 48 01.

Millora el teu exterior. És fàcil , truca’ns.
Som diferents , som tu.
Gespa Artificial Model Trevi 40 mm.
Totes les piscines volen VERD, i a MultiVerd tenim tots els colors que s’adapten al teu entorn.

MultiVerd –  Distribuïdor Oficial a Girona de Realturf – Fabricant NACIONAL de Gespa Artificial

#VIDEOSDIFERENTES

#JARDINSCADADIA

www.multiverd.com
miquelgarcia@multiverd.com
Telf: +34 653 19 48 01

🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱

#gespartificial #céspedartificial  #girona#costabrava #disseny  #fustanatural #fustasintetica  #distribuidor   #jardin  #tancaments  #perimetral  #piscines  #tarima  #publicidad #exteriors  #marketing #padel  #futbol  #baixemporda  #jacuzzi  #jardínvertical  #pergola  #foto #hotel  #ajuntament #camping
💪💪👈👉👌🤝🔄✅✅✅✅✅✅✅✅