Treballs

GESPA ARTIFICIAL TREVI 40 A CAMPLLONG

GESPA ARTIFICIAL TREVI 40 A CAMPLLONG

Un altre client que gaudeix del seu exterior permanentment verd per la resta dels seus dies. Trevi 40 , ja hem parlat i parlarem sempre d´ell per la seva qualitat a un preu impressionant baix. Hem incorporat aquesta gespa artificial a tot Girona, donant aquesta qualitat a un preu que els nostres competidors no ho podran fer mai. Vàrem decidir fer-ho perquè tots tenim el dret de tenir una gespa artificial de gran qualitat a un preu raonable. Mireu totes les publicacions que fem d aquest model i veureu que les hem fet de pocs metres a molts metres. És indiferent el tipus de client, la gespa és espectacular.

Trevi, la nostra gespa de 40mm d’alçada amb millor relació qualitat / preu i ideal per a zones verdes públiques i jardins de trànsit baix / mitjà. Compta amb la tecnologia bodyshape en forma C que fa que el producte tingui una recuperació òptima i SoftMax li dóna una suavitat exclusiva. A més el model compta amb fibres texturitzades bicolor efecte arrel, verd / beix, que li confereix major tnaturalitat i realisme.

 

Si vius a Palamós, Sant Feliu de Guíxols, Santa Cristina, Calella, Estartit, Platja D´Aro, Llagostera, Castell D´Aro, Begur, o qualsevol altra població de Girona i vols instal-lar una gespa artificial com aquesta, és molt fàcil, posa’t en contacte amb nosaltres en info@multiverd.com o truca´ns al telèfon 653 19 48 01.