Treballs

GESPA ARTIFICIAL DELUXE I VITA A CALONGE

GESPA ARTIFICIAL DELUXE I VITA A CALONGE

BONJOUR Deluxe i Vita
Amic i client, bon dia, hem fet el teu desig realitat. Gespa Artificial model Deluxe al costat de la piscina i el model Vita a la terrassa de dalt. Demana’ns i ho farem realitat. Pots combinar les nostres gespes a diferents localitzacions segons et convingui la particularitat de cada una. Sempre amb la mateixa qualitat.

 

MultiVerd –  Distribuïdor Oficial a Girona  – Fabricant NACIONAL de Gespa Artificial

#VIDEOSDIFERENTES
#JARDINSCADADIA

www.multiverd.com
miquelgarcia@multiverd.com
Telf: +34 653 19 48 01

🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱

#gespartificial #céspedartificial  #girona#costabrava #disseny  #fustanatural #fustasintetica  #distribuidor   #jardin  #tancaments  #perimetral  #piscines  #tarima  #publicidad #exteriors  #marketing #padel  #futbol  #baixemporda  #jacuzzi  #jardínvertical  #pergola  #foto #hotel  #ajuntament #camping
💪💪👈👉👌🤝🔄✅✅✅✅✅✅✅✅