Treballs

GESPA ARTIFICIAL TERRANOVA PER ESPORT I MASCOTES

GESPA ARTIFICIAL TERRANOVA PER ESPORT I MASCOTES

They Love TERRANOVA.
La gespa artificial especial per mascotes, els hi encanta. Ara a més del teu esport , ell@s estaran protegits amb una gespa intel·ligent. Pep ja ès un d’ells.

La nostra gespa de 35 mm d’altura perfecte per a mascotes. La tecnologia MaxDrain assegura un correcte drenatge de l’orina, MaxRecover i bodyshape en forma C i D fan que el producte tingui una recuperació superior, i Look & Feel barreja tipus de fibres, colors i alçades per aconseguir la total naturalitat del producte. La tecnologia agregada a les seves fibres longlife li dóna a aquest model una durabilitat superior garantida.
MultiVerd –  Distribuïdor Oficial a Girona de Realturf – Fabricant NACIONAL de Gespa Artificial

#VIDEOSDIFERENTES
#JARDINSCADADIA

www.multiverd.com
miquelgarcia@multiverd.com
Telf: +34 653 19 48 01

🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱

#gespartificial #céspedartificial  #girona#costabrava #disseny  #carlino
#fustasintetica  #distribuidor   #jardin  #tancaments  #perimetral  #piscines  #tarima  #publicidad #exteriors  #marketing #padel  #futbol  #baixemporda  #jacuzzi  #jardínvertical  #pergola  #foto #hotel  #ajuntament #camping #mascota