Treballs

GESPA ARTIFICIAL COLOR KIDS SEGURETAT I CONFORT PER A NEN@S  A COL-LEGIS

GESPA ARTIFICIAL COLOR KIDS SEGURETAT I CONFORT PER A NEN@S  A COL-LEGIS

 

Color Kids, la nostra gespa més segura de la col·lecció, ideal per a nens. Compta amb 5 tecnologies Kidsproof, BacteriaFree, Fireproof, Antistatic, i Maxdrain, dirigides a complir totes les normatives de seguretat d’un parc infantil. I afegint Softland a més complirà la normativa de seguretat en caigudes EN1177. Les nostres tecnologies per a un parc 100% Segur.

 

 

MultiVerd –  Distribuïdor Oficial a Girona  – Fabricant NACIONAL de Gespa Artificial

 

#VIDEOSDIFERENTES

#JARDINSCADADIA

 

www.multiverd.com

miquelgarcia@multiverd.com

Telf: +34 653 19 48 01

 

🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱

 

#gespartificial #céspedartificial  #girona#costabrava #disseny  #fustanatural #fustasintetica  #distribuidor   #jardin  #tancaments  #perimetral  #piscines  #tarima  #publicidad #exteriors  #marketing #padel  #futbol  #baixemporda  #jacuzzi  #jardínvertical  #pergola  #foto #hotel  #ajuntament #camping

💪💪👈👉👌🤝🔄✅✅✅✅✅✅✅✅