Treballs

GESPA ARTIFICIAL MODEL TREVI 40 A GIRONA

GESPA ARTIFICIAL MODEL TREVI 40 A GIRONA

AMICS AMB GUST
Ho tenien tot clar, i han fet del seu exterior la versió més completa de la seva manera de veure la vida.
Per part nostre, un plaer per haver intervingut en el seu projecte amb la nostra Gespa Artificial Model Trevi 40. I agrair haver confiat en nosaltres des del principi

Trevi, la nostra gespa de 40mm d’alçada amb millor relació qualitat / preu i ideal per a zones verdes públiques i jardins de trànsit baix / mitjà. Compta amb la tecnologia bodyshape en forma C que fa que el producte tingui una recuperació òptima i SoftMax li dóna una suavitat exclusiva. A més el model compta amb fibres texturitzades bicolor efecte arrel, verd / beix, que li confereix major tnaturalitat i realisme.

 

Si vius a Palamós, Sant Feliu de Guíxols, Santa Cristina, Calella, Estartit, Platja D´Aro, Llagostera, Castell D´Aro, Begur, o qualsevol altra població de Girona i vols instal-lar una gespa artificial com aquesta, és molt fàcil, posa’t en contacte amb nosaltres en info@multiverd.com o truca´ns al telèfon 653 19 48 01.