Treballs

DISSENY EXTERIOR A BEGUR

DISSENY EXTERIOR A BEGUR

GESPA ARTIFICIAL MODEL MAXIMO 45 , IL-LUMINACIÓ I ESCALES DE FUSTA A BEGUR

BEGUR SPACE

Ells ho tenien molt clar, volien el millor pel seu exterior i així ho hem fet.

Model MAXIMO 45 en gespa artificial, que els ha proporcionat la suavitat extrema en el món exterior.

Escales de travesses combinades amb gespa artificial .

Il·luminació perimetral i auxiliar realitzada pels nostres amics de BELIGHTING.

Sanejament de plantes naturals i sistema de rec controlat per JORDI DIAZ HUERTAS.

Tots hem posat les nostres millors especialitats al servei d’uns clients als quals els agraïm la seva confiança. I reiterem tots plegats l’amabilitat que ens hi han transmet durant aquests dies que hem estat realitzant els treballs necessaris per complir els seus somnis exteriors.

 

Màximo, la nostra gespa de 45mm premium per la seva alta densitat i textura natural per aconseguir una comoditat superior. Compta amb la tecnologia SoftMax dotant a la fibra d’una suavitat increïble i creant l’espai verd més còmode de la teva llar. A més el model compta amb fibres texturitzades bicolor efecte arrel, verd / beix, que li confereix major naturalitat i realisme.

 

 

Si vius a Palamós, Sant Feliu de Guíxols, Santa Cristina, Calella, Estartit, Platja D´Aro, Llagostera, Castell D´Aro, Begur, o qualsevol altra població de Girona i vols instal-lar una gespa artificial com aquesta, és molt fàcil, posa’t en contacte amb nosaltres en info@multiverd.com o truca´ns al telèfon 653 19 48 01.

MultiVerd –  Distribuïdor Oficial a Girona de Realturf – Fabricant NACIONAL de Gespa Artificial

www.multiverd.com
miquelgarcia@multiverd.com
Telf: +34 653 19 48 01

🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱

#gespartificial #céspedartificial  #girona#costabrava #disseny  #fustanatural #fustasintetica  #distribuidor  #jardinsverticals  #jardin  #tancaments  #perimetral  #piscines  #tarima  #publicidad #exteriors  #marketing #padel  #futbol  #baixemporda  #jacuzzi  #jardínvertical  #pergola  #foto #hotel  #ajuntament #camping
💪💪👈👉👌🤝🔄✅✅✅✅✅✅✅✅