Treballs

GESPA ARTIFICIAL TERRANOVA A L´ESCALA

GESPA ARTIFICIAL TERRANOVA A L´ESCALA

I si posem VERD ?
Ha sigut Terranova 38 , especial PER mascotes i PER fer esport, però també la pots escollir PER tots els altres motius que fan que t’agradi, com :
Que té la tecnologia MaxDrain i  assegura un correcte drenatge de l’orina, i  MaxRecover & Bodyshape en forma C i D que fan ,que el producte tingui una recuperació superior, A més de  Look & Feel  que barreja tipus de fibres, colors i alçades per aconseguir la total naturalitat del producte. La tecnologia agregada a les seves fibres Longlife li dóna a aquest model una durabilitat superior garantida.
VOLS +       VINE AL NOSTRE SHOWROOM

 

Si vius a Palamós, Sant Feliu de Guíxols, Santa Cristina, Calella, Estartit, Platja D´Aro, Llagostera, Castell D´Aro, Begur, o qualsevol altra població de Girona i vols instal-lar una gespa artificial com aquesta, és molt fàcil, posa’t en contacte amb nosaltres en info@multiverd.com o truca´ns al telèfon 653 19 48 01.

#VIDEOSDIFERENTES
#JARDINSCADADIA

MultiVerd –  Distribuïdor Oficial a Girona de Realturf – Fabricant NACIONAL de Gespa Artificial

www.multiverd.com
miquelgarcia@multiverd.com
Telf: +34 653 19 48 01

🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱

#gespartificial #céspedartificial  #girona#costabrava #disseny  #fustanatural #fustasintetica  #distribuidor  #jardinsverticals  #jardin  #tancaments  #perimetral  #piscines  #tarima  #publicidad #exteriors  #marketing #padel  #futbol  #baixemporda  #jacuzzi  #jardínvertical  #pergola  #foto #hotel  #ajuntament #camping
💪💪👈👉👌🤝🔄✅✅✅✅✅✅✅✅