Treballs

PATI +  DELUXE = JARDI

PATI +  DELUXE = JARDI

Converteix el teu pati en un jardí amb l ‘ajuda de Multiverd.
Tens més models per escollir i un Showroom on sentir-los abans d’escollir-los.

Deluxe, la nostra gespa d’alçada de 40 mm ideal per a jardins de primera qualitat gràcies a la seva alta densitat i alçada de fibra. Compta amb tecnologies MaxRecover i BodyShape amb forma de C que fan que el producte tingui una recuperació superior. La tecnologia afegida a les seves fibres LongLife confereix a aquest model una durabilitat superior garantida. A més, les seves fibres texturitzades amb efecte arrel bicolor i verd / beix li confereixen una major naturalitat i realisme.

 

Si vius a Palamós, Sant Feliu de Guíxols, Santa Cristina, Calella, Estartit, Platja D´Aro, Llagostera, Castell D´Aro, Begur, o qualsevol altra població de Girona i vols instal-lar una gespa artificial com aquesta, és molt fàcil, posa’t en contacte amb nosaltres en info@multiverd.com o truca´ns al telèfon 653 19 48 01.

MultiVerd –  Distribuïdor Oficial a Girona de Realturf – Fabricant NACIONAL de Gespa Artificial

www.multiverd.com
miquelgarcia@multiverd.com
Telf: +34 653 19 48 01

🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱

#gespartificial #céspedartificial  #girona#costabrava #disseny  #fustanatural #fustasintetica  #distribuidor  #jardinsverticals  #jardin  #tancaments  #perimetral  #piscines  #tarima  #publicidad #exteriors  #marketing #padel  #futbol  #baixemporda  #jacuzzi  #jardínvertical  #pergola  #foto #hotel  #ajuntament #camping
💪💪👈👉👌🤝🔄✅✅✅✅✅✅✅✅