Treballs

GESPA ARTIFICIAL COLOR KIDS A COL-LEGI VEDRUNA DE PALAMÓS

GESPA ARTIFICIAL COLOR KIDS A COL-LEGI VEDRUNA DE PALAMÓS

A JUGAR !!!!!!

Ja hem finalitzat a l’Escola VEDRUNA de Palamós la instal·lació de la Gespa Artificial COLORS KIDS de Realturf, a la zona del pati que anteriorment era de terra i ara és de Gespa Artificial especial per escoles.
Tot seguit us expliquem que instal·larem.

 


Color Kids, la nostra gespa més segura de la col·lecció, ideal per a nens. Compta amb 5 tecnologies Kidsproof, BacteriaFree, Fireproof, Antistatic, i Maxdrain, dirigides a complir totes les normatives de seguretat d’un parc infantil. I afegint Softland a més complirà la normativa de seguretat en caigudes EN1177. Les nostres tecnologies per a un parc 100% Segur.

MultiVerd – Distribuïdor Oficial a Girona – Fabricant NACIONAL de Gespa Artificial

#JARDINSCADADIA
www.multiverd.com

miquelgarcia@multiverd.com

Telf: +34 653 19 48 01

🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱

#gespartificial #céspedartificial #girona#costabrava #disseny #fustanatural #fustasintetica #distribuidor #jardin #tancaments #perimetral #piscines #tarima #publicidad #exteriors #marketing #padel #futbol #baixemporda #jacuzzi #jardínvertical #pergola #foto #hotel #ajuntament #camping

💪💪👈👉👌🤝🔄✅✅✅✅✅✅✅✅

www.multiverd.com

Carrer Indústria, 29
17253 – VALL-LLOBREGA (Girona)
miquelgarcia@multiverd.com
+34 653 19 48 01