Treballs

GESPA ARTIFICIAL TREVI 40 A PALS

GESPA ARTIFICIAL TREVI 40 A PALS

REALITAT , això és el que fem amb el teu projecte de jardí. QUALITAT, és el que t’instal·lem. GARANTIA són els certificats que et proporcionem.
Dissenyem tot de principi a fi. Visita, tracte, show room, documentació, vídeos, i tot el que puguem fer per cuidar-te.
Sensibilitat és el que ens diferencia, empatia és el que ens impregna. Diga-li com vulguis, estimem el que fem i per qui ho fem.

Trevi, la nostra gespa de 40mm d’alçada amb millor relació qualitat / preu i ideal per a zones verdes públiques i jardins de trànsit baix / mitjà. Compta amb la tecnologia bodyshape en forma C que fa que el producte tingui una recuperació òptima i SoftMax li dóna una suavitat exclusiva. A més el model compta amb fibres texturitzades bicolor efecte arrel, verd / beix, que li confereix major tnaturalitat i realisme.

 

Si vius a Palamós, Sant Feliu de Guíxols, Santa Cristina, Calella, Estartit, Platja D´Aro, Llagostera, Castell D´Aro, Begur, o qualsevol altra població de Girona i vols instal-lar una gespa artificial com aquesta, és molt fàcil, posa’t en contacte amb nosaltres en info@multiverd.com o truca´ns al telèfon 653 19 48 01.

MultiVerd –  Distribuïdor Oficial a Girona de Realturf – Fabricant NACIONAL de Gespa Artificial

www.multiverd.com
miquelgarcia@multiverd.com
Telf: +34 653 19 48 01
🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱
#gespartificial #céspedartificial  #gironaenamora #costabrava #disseny  #fustanatural #fustasintetica  #distribuidor  #jardinsverticals  #jardin  #tancaments  #perimetral  #piscines  #tarima  #realturfcespedartificial  #exteriors  #parcsinfantils  #padel  #futbol  #baixemporda  #jacuzzi  #jardínvertical  #pergola  #espais #hotel  #ajuntament
💪💪👈👉👌🤝🔄✅✅✅✅✅✅✅✅