Treballs

RECICLAR ESPAIS AMB L´ESCOLA MAR I CEL ESTARTIT

RECICLAR ESPAIS AMB L´ESCOLA MAR I CEL ESTARTIT

El millor joguet és la imaginació i és aquesta la que ens ha portat a reciclar materials per construir una zona d’esbarjo a l’escola bressol Mar i Cel de l’Estartit. Fusta i gespa perquè es puguin divertir els més petits i crear històries inimaginables.
MultiVerd –  Distribuïdor Oficial a Girona  – Fabricant NACIONAL de Gespa Artificial

#VIDEOSDIFERENTES
#JARDINSCADADIA

www.multiverd.com
miquelgarcia@multiverd.com
Telf: +34 653 19 48 01

🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱

#gespartificial #céspedartificial  #girona#costabrava #disseny  #fustanatural #fustasintetica  #distribuidor   #jardin  #tancaments  #perimetral  #piscines  #tarima  #publicidad #exteriors  #marketing #padel  #futbol  #baixemporda  #jacuzzi  #jardínvertical  #pergola  #foto #hotel  #ajuntament #camping
💪💪👈👉👌🤝🔄✅✅✅✅✅✅✅✅