Treballs

PISTA MULTI ESPORTIVA AL CARIBE – ILLA SAINT MARTIN – MULTIVERD WORLD

PISTA MULTI ESPORTIVA AL CARIBE – ILLA SAINT MARTIN – MULTIVERD WORLD

Projecte SAINT MARTIN Comença l’anada cap a l’Illa , per realitzar la pista esportiva que us vam parlar fa uns mesos. Ja ha arribat tot el material i ara marxem cap allà. Ens esperen uns dies de molta feina per complir amb els temps acordats. Tot l’equip de Multiverd es coordinarà per continuar les obres tant a Catalunya com a l’ altra part del món. Perquè no ens hem d’oblidar que la nostra feina està aquí, però que de vegades se’ns requereix la nostra professionalitat i experiència a qualsevol lloc del planeta. Multiverd som el que tu vulguis imaginar.

En Miquel ja ha arribat a ” EL CARIBE “.🛫🛬🛫🛬⏰⏰🏝🌎.
A treballar que es el que sabem fer.
Comença la instal·lació de la GESPA ESPORTIVA.
🎾⚽️🏀

SOM DIFERENTS , SOM EL FUTUR

SOLUCIONAR PROBLEMES
Filosofia Multiverd
Mal temps , inclemències inoportunes que fan posar a prova l’equip de Multiverd  que està a l’altra part del món. Miquel està al càrrec de tot, i segur que se’n sortirà. Veurem el final d’aquí a uns dies i recordarem aquests moments. Ells estan bé, Seguirem informant-vos.

PISTA ESPORTIVA CARIBE

Ens han reclamat els nostres serveis a l’altra part del món. Hem anat i hem fet el que sabem fer.

Hi ha hagut dificultats, mal temps, calor, horaris, però ho hem fet. La pista esportiva que hem instal·lat, és la que fem aquí, a casa nostra.

La única diferencia és que ha sigut en un lloc molt allunyat d’on normalment treballem.
Ens agrada que valorin la feina que fem. És cansat ferla a milers de kilòmetres, però és una gran satisfacció que ens admirin pel que fem.

Ara ens trobem que volen que fem més pistes arreu del món, i no és que no vulguem, però és que volem donar el millor servei a prop nostre, i per donar el millor de nosaltres, sempre hem d’estar a prop teu, com sempre.

MultiVerd –  Distribuïdor Oficial a Girona  – Fabricant NACIONAL de Gespa Artificial

#VIDEOSDIFERENTES

#JARDINSCADADIA

www.multiverd.com
miquelgarcia@multiverd.com
Telf: +34 653 19 48 01

🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱

#gespartificial #céspedartificial  #girona#costabrava #disseny  #fustanatural #fustasintetica  #distribuidor   #jardin  #tancaments #youtube #youtuber  #piscines  #tarima  #publicidad #exteriors  #marketing #padel  #futbol  #baixemporda  #jacuzzi  #jardínvertical  #pergola  #foto #hotel  #ajuntament #camping
💪💪👈👉👌🤝🔄✅✅✅✅✅✅✅✅