Treballs

GESPA ARTIFICIAL PROVENZA 38 HOTEL PANORAMA

GESPA ARTIFICIAL PROVENZA 38 HOTEL PANORAMA

Tornem a l’Hotel Panorama de l’Estartit. Comencem les obres de poda i preparació del terreny, per instal·lar la nostra Gespa Artificial Model PROVENZA 38.

 

Molts clients fan ara els projectes per anar amb temps per la següent temporada. Després venen les preses i les setmanes completes de feina sense poder trobar lloc per fer l’obra.

 

No ho dubtis, anticipat i deixa tot preparat per gaudir des de el primer dia de sol del teu exterior

 

Provenza, la nostra gespa de 38mm d’alçada més suau i tou. Compta amb la tecnologia SoftMax dotant a la fibra d’una suavitat increïble i creant l’espai verd més còmode de la teva llar. A més barreja fibres texturitzades amb efecte arrel, bicolor amb ris verd i beix, que li aporta una major naturalitat a la superfície on està instal·lat.

 

 

Si vius a Palamós, Sant Feliu de Guíxols, Santa Cristina, Calella, Estartit, Platja D´Aro, Llagostera, Castell D´Aro, Begur, o qualsevol altra població de Girona i vols instal-lar una gespa artificial com aquesta, és molt fàcil, posa’t en contacte amb nosaltres en info@multiverd.com o truca´ns al telèfon 653 19 48 01.