Treballs

GESPA ARTIFICIAL PROVENZA A PALAMOS

GESPA ARTIFICIAL PROVENZA A PALAMOS

2 JARDINS

Hem instal·lat el model PROVENZA 38 a 2 jardins d’una mateixa comunitat a Palamós.

Bora el mar i amb el màxim luxe de detalls , els nostres clients coincideixen amb el mateix model de gespa artificial.

Hem d’agrair a Grup Servei Gestió la seva confiança amb Multiverd , pero hem de reconèixer que els diferents propietaris hagin escollit el mateix model de gespa.

PROVENZA és el model de gespa artificial més demandat en aquests últims mesos de l’any. Són els colors de la Costa Brava amb la qualitat d’una gespa artificial ben fabricada.

 

 

 

Provenza, la nostra gespa de 38mm d’alçada més suau i tou. Compta amb la tecnologia SoftMax dotant a la fibra d’una suavitat increïble i creant l’espai verd més còmode de la teva llar. A més barreja fibres texturitzades amb efecte arrel, bicolor amb ris verd i beix, que li aporta una major naturalitat a la superfície on està instal·lat.

 

 

Si vius a Palamós, Sant Feliu de Guíxols, Santa Cristina, Calella, Estartit, Platja D´Aro, Llagostera, Castell D´Aro, Begur, o qualsevol altra població de Girona i vols instal-lar una gespa artificial com aquesta, és molt fàcil, posa’t en contacte amb nosaltres en info@multiverd.com o truca´ns al telèfon 653 19 48 01.

MultiVerd –  Distribuïdor Oficial a Girona  – Fabricant NACIONAL de Gespa Artificial

 

#jardinscadadia

#videosmarcosterol

#videosdiferentes

 

 

www.multiverd.com

 

miquelgarcia@multiverd.com

Telf: +34 653 19 48 01

 

🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱

 

#gespartificial #céspedartificial  #girona#costabrava #disseny  #fustanatural #fustasintetica  #distribuidor   #jardin  #tancaments  #perimetral  #piscines  #tarima  #publicidad #exteriors  #marketing #padel  #futbol  #baixemporda  #jacuzzi  #jardínvertical  #pergola  #foto #hotel  #ajuntament #camping

💪💪👈👉👌🤝🔄✅✅✅✅✅✅✅✅