Treballs

IMATGES GESPA ARTIFICIAL  MODEL TREVI 40

IMATGES GESPA ARTIFICIAL  MODEL TREVI 40

MULTIVERD

Hem canviat la imatge de molts jardins, aquest és un d’ells. El model Trevi 40 s’adapta tant als espais que l’envolten, que pel seu preu amb l’altísima qualitat de fabricació fa que els altres competidors ho tinguin molt difícil per no dir impossible, igualar el que Multiverd està oferint.

Ho direm sempre, SOM DIFERENTS i hem nascut per CANVIAR la manera de dissenyar el teu EXTERIOR.

Trevi, la nostra gespa de 40mm d’alçada amb millor relació qualitat / preu i ideal per a zones verdes públiques i jardins de trànsit baix / mitjà. Compta amb la tecnologia bodyshape en forma C que fa que el producte tingui una recuperació òptima i SoftMax li dóna una suavitat exclusiva. A més el model compta amb fibres texturitzades bicolor efecte arrel, verd / beix, que li confereix major tnaturalitat i realisme.

 

Si vius a Palamós, Sant Feliu de Guíxols, Santa Cristina, Calella, Estartit, Platja D´Aro, Llagostera, Castell D´Aro, Begur, o qualsevol altra població de Girona i vols instal-lar una gespa artificial com aquesta, és molt fàcil, posa’t en contacte amb nosaltres en info@multiverd.com o truca´ns al telèfon 653 19 48 01.

 

 

MultiVerd –  Distribuïdor Oficial a Girona  – Fabricant NACIONAL de Gespa Artificial

 

#jardinscadadia

#videosmarcosterol

#videosdiferentes

 

 

www.multiverd.com

miquelgarcia@multiverd.com

Telf: +34 653 19 48 01

 

🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱

 

#gespartificial #céspedartificial  #girona#costabrava #disseny  #fustanatural #fustasintetica  #distribuidor   #jardin  #tancaments  #perimetral  #piscines  #tarima  #publicidad #exteriors  #marketing #padel  #futbol  #baixemporda  #jacuzzi  #jardínvertical  #pergola  #foto #hotel  #ajuntament #camping

💪💪👈👉👌🤝🔄✅✅✅✅✅✅✅✅✅