Treballs

TERRASSA + MULTIVERD = JARDÍ

TERRASSA + MULTIVERD = JARDÍ 

 

Hem instal·lat a casa de la Marta, la nostra Gespa Artificial Model Maximo , per canviar una zona de terrassa per un jardí prolongat en el temps. Si, si, prolongat perquè sempre el tindràs verd com el primer dia, no hauràs de regar-lo, no hi haurà plagues, i el més important, cada dia de l’any el cost del manteniment serà 0 €.

Fes que el teu exterior canviï de color i gaudeix de VERD.

 

Màximo, la nostra gespa de 45mm premium per la seva alta densitat i textura natural per aconseguir una comoditat superior. Compta amb la tecnologia SoftMax dotant a la fibra d’una suavitat increïble i creant l’espai verd més còmode de la teva llar. A més el model compta amb fibres texturitzades bicolor efecte arrel, verd / beix, que li confereix major naturalitat i realisme.

 

 

Si vius a Palamós, Sant Feliu de Guíxols, Santa Cristina, Calella, Estartit, Platja D´Aro, Llagostera, Castell D´Aro, Begur, o qualsevol altra població de Girona i vols instal-lar una gespa artificial com aquesta, és molt fàcil, posa’t en contacte amb nosaltres en info@multiverd.com o truca´ns al telèfon 653 19 48 01.

 

MultiVerd –  Distribuïdor Oficial a Girona  – Fabricant NACIONAL de Gespa Artificial

 

#jardinscadadia

#videosmarcosterol

#videosdiferentes

 

 

www.multiverd.com

miquelgarcia@multiverd.com

Telf: +34 653 19 48 01

 

🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱

 

#gespartificial #céspedartificial  #girona#costabrava #disseny  #fustanatural #fustasintetica  #distribuidor   #jardin  #tancaments  #perimetral  #piscines  #tarima  #publicidad #exteriors  #marketing #padel  #futbol  #baixemporda  #jacuzzi  #jardínvertical  #pergola  #foto #hotel  #ajuntament #camping

💪💪👈👉👌🤝🔄✅✅✅✅✅✅✅✅