Treballs

ÀTIC AMB TARIMA I GESPA ARTIFICIAL

ÀTIC AMB TARIMA I GESPA ARTIFICIAL

Tarima sintètica i Gespa artificial a Àtic de Barcelona. Exterior d’altura amb vistes al mar.
Pots dispossar del luxe a qualsevol lloc. Hem fet realitat el dessig dels nostres clients. Un exterior sense manteniments a la planta més alta del seu edifici.

Ara somament queda la i instal·lació de la pèrgola amb laterals de vidre. Nosaltres hem deixat preparat tota l’estructura de tarima, amb les seves guies per les portes corredisses.
Reforçament de rastells i delimitació amb obertura de línies corredisses.
Adaptem la teva tarima per qualsevol futura necessitat.
Natural o sintètica, són les nostres especialitats.

 

Deluxe, la nostra gespa d’alçada de 40 mm ideal per a jardins de primera qualitat gràcies a la seva alta densitat i alçada de fibra. Compta amb tecnologies MaxRecover i BodyShape amb forma de C que fan que el producte tingui una recuperació superior. La tecnologia afegida a les seves fibres LongLife confereix a aquest model una durabilitat superior garantida. A més, les seves fibres texturitzades amb efecte arrel bicolor i verd / beix li confereixen una major naturalitat i realisme.

 

Si vius a Palamós, Sant Feliu de Guíxols, Santa Cristina, Calella, Estartit, Platja D´Aro, Llagostera, Castell D´Aro, Begur, o qualsevol altra població de Girona i vols instal-lar una gespa artificial com aquesta, és molt fàcil, posa’t en contacte amb nosaltres en info@multiverd.com o truca´ns al telèfon 653 19 48 01.

SOM DIFERENTS, SOM MULTIVERD

MultiVerd –  Distribuïdor Oficial a Girona  – Fabricant NACIONAL de Gespa Artificial

#jardinscadadia
#videosmarcosterol
#videosdiferentes

www.multiverd.com
miquelgarcia@multiverd.com
Telf: +34 653 19 48 01

🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱

#gespartificial #cespedartificial  #girona#costabrava #disseny  #fustanatural #fustasintetica  #distribuidor   #jardin  #tancaments  #perimetral  #piscines  #tarima  #publicidad #exteriors  #marketing #padel  #futbol  #baixemporda  #jacuzzi  #jardínvertical  #pergola  #foto #hotel  #ajuntament #camping
💪💪👈👉👌🤝🔄✅✅✅✅✅✅✅✅