Treballs

PLAY MULTIVERD

 

PLAY MULTIVERD

Ens ho passem bé fent el que sabem fer, que és treballar.
Aquesta vegada amb el model Deluxe. Canviem tots els espais, renovem totes les zones del teu exterior. Trobem la millor manera d’apropar-te el Verd a casa teva, i et donem la màxima garantia perquè tindràs una gespa artificial d’alta qualitat.

Deluxe, la nostra gespa d’alçada de 40 mm ideal per a jardins de primera qualitat gràcies a la seva alta densitat i alçada de fibra. Compta amb tecnologies MaxRecover i BodyShape amb forma de C que fan que el producte tingui una recuperació superior. La tecnologia afegida a les seves fibres LongLife confereix a aquest model una durabilitat superior garantida. A més, les seves fibres texturitzades amb efecte arrel bicolor i verd / beix li confereixen una major naturalitat i realisme.

 

Si vius a Palamós, Sant Feliu de Guíxols, Santa Cristina, Calella, Estartit, Platja D´Aro, Llagostera, Castell D´Aro, Begur, o qualsevol altra població de Girona i vols instal-lar una gespa artificial com aquesta, és molt fàcil, posa’t en contacte amb nosaltres en info@multiverd.com o truca´ns al telèfon 653 19 48 01.

MultiVerd –  Distribuïdor Oficial a Girona de Realturf – Fabricant NACIONAL de Gespa Artificial

www.multiverd.com
miquelgarcia@multiverd.com
Telf: +34 653 19 48 01

🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱

#gespartificial #céspedartificial  #girona#costabrava #disseny  #fustanatural #fustasintetica  #distribuidor  #jardinsverticals  #jardin  #tancaments  #perimetral  #piscines  #tarima  #publicidad #exteriors  #marketing #padel  #futbol  #baixemporda  #jacuzzi  #jardínvertical  #pergola  #foto #hotel  #ajuntament #camping
💪💪👈👉👌🤝🔄✅✅✅✅✅✅✅✅