Treballs

RENOVACIÓ TOTAL A L’HOTEL PANORAMA

RENOVACIÓ TOTAL A L’HOTEL PANORAMA

Ja hem acabat totes les fases de gespa artificial de l’Hotel Panorama. L’ultima era aquesta, la de l’interior. Han sigut 3 actuacions en aquests derrers últims mesos, però per fi, tot l’hotel disposa de les avantatges de la gespa artificial. Disminució d’aigua de rec, manteniment i una millora d’aspecte continuo en el temps per les seves instal·lacions.

Model Provenza 38, colors reals de la costa Gironina. Suavitat d’una gespa artificial de màxima qualitat. Ha arribat el temps perquè gaudeixis de la gespa artificial del futur i ara la tens a l’Hotel Panorama de L’Estartit.

Provenza, la nostra gespa de 38mm d’alçada més suau i tou. Compta amb la tecnologia SoftMax dotant a la fibra d’una suavitat increïble i creant l’espai verd més còmode de la teva llar. A més barreja fibres texturitzades amb efecte arrel, bicolor amb ris verd i beix, que li aporta una major naturalitat a la superfície on està instal·lat.

 

 

Si vius a Palamós, Sant Feliu de Guíxols, Santa Cristina, Calella, Estartit, Platja D´Aro, Llagostera, Castell D´Aro, Begur, o qualsevol altra població de Girona i vols instal-lar una gespa artificial com aquesta, és molt fàcil, posa’t en contacte amb nosaltres en info@multiverd.com o truca´ns al telèfon 653 19 48 01.

SOM DIFERENTS, SOM MULTIVERD

MultiVerd –  Distribuïdor Oficial a Girona  – Fabricant NACIONAL de Gespa Artificial

#jardinscadadia
#videosmarcosterol
#videosdiferentes

www.multiverd.com
miquelgarcia@multiverd.com
Telf: +34 653 19 48 01

🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱

#gespartificial #cespedartificial  #girona#costabrava #disseny  #fustanatural #fustasintetica  #distribuidor   #jardin  #tancaments  #perimetral  #piscines  #tarima  #publicidad #exteriors  #marketing #padel  #futbol  #baixemporda  #jacuzzi  #jardínvertical  #pergola  #foto #hotel  #ajuntament #camping
💪💪👈👉👌🤝🔄✅✅✅✅✅✅✅✅