Treballs

SHOW ROOM 

SHOW ROOM .

Vine a veure, tocar i sentir tots els materials del teu futur exterior.Estem al Polígon Industrial de Vall-llobrega.Ho tenim tot preparat per tu i els teus.Gespa artificialTanques metàl·liques, fusta, sintètiquesSistemes d’ocultacióTarimesPèrgolesIl·luminacióRocallaJardins VerticalsMobles jardí verticalVeles

 

 

……………………..MultiVerd –  Distribuïdor Oficial a Girona . Fabricant NACIONAL de Gespa Artificialwww.multiverd.commiquelgarcia@multiverd.comTelf: +34 653 19 48 01🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱#gespartificial #céspedartificial  #gironaenamora #costabrava #disseny  #fustanatural #fustasintetica  #distribuidor  #jardinsverticals  #jardin  #tancaments  #perimetral  #piscines  #tarima  #realturfcespedartificial  #exteriors  #parcsinfantils  #padel  #futbol  #baixemporda  #jacuzzi  #jardínvertical  #pergola  #espais #hotel  #ajuntament💪💪👈👉👌🤝🔄✅✅✅✅✅✅✅✅