Treballs

GESPA ARTIFICIAL MODEL TREVI 40 A L´ESCALA

GESPA ARTIFICIAL MODEL TREVI 40 A L´ESCALA

Instal-lació a L’Escala. Continuem treballant per que tothom tingui el seu jardí perfecte al estiu però també a qualsevol època del any.No parem, sempre fent el que sabem fer, que és treballar.Ara que tornem a sentir que pot pasar el que va pasar l’any pasat, comença a tenir preparat el teu racó exterior, per que te pinta que serà l’ unix lloc on podràs estar segur.Truca’ns i t,ho farem deseguida .

 

DEMANA’NS PRESSUPOST I T’INFORMAREM DE TOT EL QUE NO ET DIUEN ELS ALTRES, PERQUÈ PUGUIS SABER QUE COMPRES.Amb nosaltres podràs parlar de tot i de tots, després tu decideixes que et va millor, però sempre et formarem en la matèria.#formantclients#formacionsmaterials#informacioreal

Trevi, la nostra gespa de 40mm d’alçada amb millor relació qualitat / preu i ideal per a zones verdes públiques i jardins de trànsit baix / mitjà. Compta amb la tecnologia bodyshape en forma C que fa que el producte tingui una recuperació òptima i SoftMax li dóna una suavitat exclusiva. A més el model compta amb fibres texturitzades bicolor efecte arrel, verd / beix, que li confereix major tnaturalitat i realisme.

 

Si vius a Palamós, Sant Feliu de Guíxols, Santa Cristina, Calella, Estartit, Platja D´Aro, Llagostera, Castell D´Aro, Begur, o qualsevol altra població de Girona i vols instal-lar una gespa artificial com aquesta, és molt fàcil, posa’t en contacte amb nosaltres en info@multiverd.com o truca´ns al telèfon 653 19 48 01.

www.multiverd.commiquelgarcia@multiverd.comTelf: +34 653 19 48 01🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱#gespartificial #céspedartificial  #girona#costabrava #disseny  #fustanatural #fustasintetica  #distribuidor   #jardin  #tancaments  #perimetral  #piscines  #tarima  #publicidad #exteriors  #marketing #padel  #futbol  #baixemporda  #jacuzzi  #jardínvertical  #pergola  #foto #hotel  #ajuntament #camping💪💪👈👉👌🤝🔄✅✅✅✅✅✅✅✅……………..