Treballs

JARDÍ VERTICAL AL RESTAURANT LA CALA TAVERNA DE PALAMÓS

JARDÍ VERTICAL AL RESTAURANT LA CALA TAVERNA DE PALAMÓS

La Cala Taverna ja té un racó del seu preciós restaurant, vestit amb el nostre model de jardí vertical. Hem incorporat el verd a la seva decoració marinera, emulant la molsa verda que ens trobem en el paisatge de la costa.

 

Pels que encara no heu anat, dir-vos que Tomàs i el seu meravellós equip de professionals, treballen cada dia per poder oferir una varietat de plats, amb productes de la terra combinant elements , per fer esclatar un conjunt d’emocions gustatives al paladar de tots els comensals.Heu d’anar per poder entendre el que us expliquem amb paraules. En definitiva, són uns genis de la cuina i ús faran gaudir de valent.La Cala TavernaCarrer Notaries, 20, Palamós(El Baix Empordà)‎+34 872 20 46 48 / +34 601 90 11 90reserves@lacalataverna.comInstagram: @lacalatavernaHorari cuina d’hivern:Dimarts 13:00h-15:15hDe dimecres a diumenge:13:00h-15:15h / 20:00h-22:00hwww.multiverd.commiquelgarcia@multiverd.comTelf: +34 653 19 48 01🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱#gespartificial #céspedartificial  #girona#costabrava #disseny  #fustanatural #fustasintetica  #distribuidor   #jardin  #tancaments  #perimetral  #piscines #tarima  #publicidad #exteriors  #marketing #padel  #futbol  #baixemporda  #jacuzzi  #jardínvertical  #pergola  #foto #hotel  #ajuntament #camping💪💪👈👉👌🤝🔄✅✅✅✅✅✅✅✅