Treballs

TARIMA TECNOLÒGICA & SINTÈTICA

TARIMA TECNOLÒGICA & SINTÈTICA

Dispossem de diferents tipus de TARIMES. Com tu les vulguis. D’exterior o interiors, amb tots els certificats d’antilliscament, o amb els necessaris per a un model més econòmic. Tu decideixes, nosaltres t’expliquem el que existeix al mercat amb tota la documentació de cada proveïdor, perquè sàpigues el que estàs comprant.

També recordar-te que podem fer-te tot tipus de TARIMA DE FUSTA NATURAL .DEMANA’NS PRESSUPOST I T’INFORMAREM DE TOT EL QUE NO ET DIUEN ELS ALTRES, PERQUÈ PUGUIS SABER QUE COMPRES.Amb nosaltres podràs parlar de tot i de tots, després tu decideixes que et va millor, però sempre et formarem en la matèria.#formantclients#formacionsmaterials#informaciorealwww.multiverd.commiquelgarcia@multiverd.comTelf: +34 653 19 48 01🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱#gespartificial #céspedartificial  #girona#costabrava #disseny  #fustanatural #fustasintetica  #distribuidor   #jardin  #tancaments  #perimetral  #piscines  #tarima  #publicidad #exteriors  #marketing #padel  #futbol  #baixemporda  #jacuzzi  #jardínvertical  #pergola  #foto #hotel  #ajuntament #camping💪💪👈👉👌🤝🔄✅✅✅✅✅✅✅✅