Treballs

GESPA-DECO

GESPA-DECO

Aquest és  un apartat on us volem informar de que tota zona exterior per petita que sigui pot canviar amb la implementació del VERD. Qualsevol racó pot canviar, el pots vestir amb gespa artificial, i així crear un ambient net i polit.
Truca’ns per que t’assessorem .
Avui ha sigut a les instal-lacions dels nostres amics de https://artvulcano.com/, però demà pot ser a les teves.

 

La Foneria artística Vulcano està especialitzada en la fosa d’escultura de bronze, alumini i ferro. Ofereixen assessorament tècnic al client per trobar la millor qualitat-preu en el procés dexecució escultòrica. Disposen de dos procediments molt utilitzats, fosa a la cera perduda i la fosa a la sorra. Depenent de l’escultura i el pressupost, l’equip professional de Vulcà pot oferir diversitat de propostes que s’ajustin a cada necessitat.

ART Vulcano Group © 2020

Riells 2, 17133 Serra de Daró. Girona. info@artvulcano.com

+34 972 179 668   |   +34 608 399 589   |   +34 690 062 148

Amb nosaltres podràs parlar de tot i de tots, després tu decideixes que et va millor, però sempre et formarem en la matèria.

#formantclients
#formacionsmaterials
#informacioreal

www.multiverd.com
miquelgarcia@multiverd.com
Telf: +34 653 19 48 01

🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱

#gespartificial #céspedartificial  #girona#costabrava #disseny  #fustanatural #fustasintetica  #distribuidor   #jardin  #tancaments  #perimetral  #piscines  #tarima  #publicidad #exteriors  #marketing #padel  #futbol  #baixemporda  #jacuzzi  #jardínvertical  #pergola  #foto #hotel  #ajuntament #camping
💪💪👈👉👌🤝🔄✅✅✅✅✅✅✅✅