Treballs

PROBLEMES AMB ELS SENGLARS ?

PROBLEMES AMB ELS SENGLARS ?

Avui hem acabat aquesta tanca de simple torsió a Vall-llobrega . Durant 60 metres hem instal·lat aquest tancament perimetral, que és el més versàtil per aquest tipus de terrenys amb desnivell. Hem soterrat quasi 20 cm la malla amb formigó , per què així els porcs senglars no la puguin aixecar i entrar dins de la finca.

És un problema que tenim al Baix Empordà. En aquesta ocasió hem fet aquest sistema, però hi ha, i fem més segons el client.

Podem assessorar-te de com fer-ho, truca’ns i ens aproparem a explicar-te com .

 

Amb nosaltres podràs parlar de tot i de tots, després tu decideixes que et va millor, però sempre et formarem en la matèria.

#formantclients
#formacionsmaterials
#informacioreal

www.multiverd.com
miquelgarcia@multiverd.com
Telf: +34 653 19 48 01

🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱

#gespartificial #céspedartificial  #girona#costabrava #disseny  #fustanatural #fustasintetica  #distribuidor   #jardin  #tancaments  #perimetral  #piscines  #tarima  #publicidad #exteriors  #marketing #padel  #futbol  #baixemporda  #jacuzzi  #jardínvertical  #pergola  #foto #hotel  #ajuntament #camping
💪💪👈👉👌🤝🔄✅✅✅✅✅✅✅✅