Treballs

PROTECCIO PERIMETRAL

PROTECCIO PERIMETRAL

Hem instal·la’t el tancament de simple torsió en aquesta habitatge per protegir dels robatoris de material durant la seva construcció.
Sabem que durant tot el procés de l’obra, eines i materials són susceptibles que se’ls emportin gent de males intencions. Per això aconsellem aquest tipus de tancament econòmic, però efectiu per delimitar el perímetre de la seva fina durant el temps de construcció d’ aquesta.

 

Amb nosaltres podràs parlar de tot i de tots, després tu decideixes que et va millor, però sempre et formarem en la matèria.

#formantclients
#formacionsmaterials
#informacioreal

www.multiverd.com
miquelgarcia@multiverd.com
Telf: +34 653 19 48 01

🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱

#gespartificial #céspedartificial  #girona#costabrava #disseny  #vinilo #fustasintetica  #distribuidor   #jardin  #tancaments  #perimetral  #goma #tarima  #publicidad #exteriors  #marketing #padel  #paviment  #baixemporda  #terra  #jardínvertical  #pergola  #foto #hotel  #ajuntament #camping
💪💪👈👉👌🤝🔄✅✅✅✅✅✅✅✅