Treballs

APARTAMENTS TROPIC AMB PROVENZA 38

APARTAMENTS TROPIC AMB PROVENZA 38

Hem estat a l'Estartit canviant tots els exteriors de la zona residencial dels apartaments Tropic. Abans hi havia paviment enrajolat i ara han canviat tota la seva imatge, col-locant gespa artificial del model PROVENZA 38. Ara han millorat notablement i poden tenir gespa sense disposar de terra o altre terreny arenós.
Això és una dels avantatges de la gespa artificial, la facilitat de tenir verd a qualsevol lloc.
     
Pots fer que el teu paviment es converteixi en gespa, i revaloritzar el teu exterior. Truca'ns i t'explicarem com.
Amb nosaltres podràs parlar de tot i de tots, després tu decideixes que et va millor, però sempre et formarem en la matèria. 
 
#formantclients
#formacionsmaterials
#informacioreal
 
www.multiverd.com
miquelgarcia@multiverd.com
Telf: +34 653 19 48 01 
 
🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱 
 
#gespartificial #céspedartificial  #girona#costabrava #disseny  #vinilo #fustasintetica  #distribuidor   #jardin  #tancaments  #perimetral  #goma #tarima  #publicidad #exteriors  #marketing #padel  #paviment  #baixemporda  #terra  #jardínvertical  #pergola  #foto #hotel  #ajuntament #camping
💪💪👈👉👌🤝🔄✅✅✅✅✅✅✅✅