Treballs

GESPA ARTIFICIAL ABANS I DESPRÉS

GESPA ARTIFICIAL ABANS I DESPRÉS

CANVIS 2022

Tots hem de canviar, res està fixe, és la llei natural de tot element. Pots deixar que sigui per mal o per bé, és decisió teva.Nosaltres als exteriors estem amb el bé. Tu també pots canviar a un manteniment mínim, a una factura d’aigua molt reduïda, a una imatge permanent.Sostenibilitat de futur, és el canvi. Amb nosaltres podràs parlar de tot i de tots, després tu decideixes que et va millor, però sempre et formarem en la matèria.

#formantclients

#formacionsmaterials

#informacioreal

www.multiverd.com

miquelgarcia@multiverd.com

Telf: +34 653 19 48 01

🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱

#gespartificial #céspedartificial  #girona#costabrava #disseny  #vinilo #fustasintetica  #distribuidor   #jardin  #tancaments  #perimetral  #goma #tarima  #publicidad #exteriors  #marketing #padel  #paviment  #baixemporda  #terra  #jardínvertical  #pergola  #foto #hotel  #ajuntament #camping