Treballs

GESPA ARTIFICIAL MODEL VITA 30

GESPA ARTIFICIAL MODEL VITA 30

Com el teu ? o falta el VERD

Model VITA 30

Qualsevol jardí pot ser com aquest que veus. Simplement, has de trucar als experts perquè ho facin possible a casa teva.Ja saps qui som, ja saps com treballem, ja saps quines eines utilitzem, ja saps quin resultat tindràs. Ho mostrem tot, som transparents, perquè puguis resoldre els teus dubtes sobre el canvi que podem fer a casa teva amb la incorporació de la gespa artificial.

Amb nosaltres podràs parlar de tot i de tots, després tu decideixes que et va millor, però sempre et formarem en la matèria. 
 
#formantclients
#formacionsmaterials
#informacioreal
 
www.multiverd.com
miquelgarcia@multiverd.com
Telf: +34 653 19 48 01 
 
🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱 
 
#gespartificial #céspedartificial  #girona#costabrava #disseny  #vinilo #fustasintetica  #distribuidor   #jardin  #tancaments  #perimetral  #goma #tarima  #publicidad #exteriors  #marketing #padel  #paviment  #baixemporda  #terra  #jardínvertical  #pergola  #foto #hotel  #ajuntament #camping