Treballs

MINIGOLF MONTPLA 

MINIGOLF MONTPLA

Ja hem finalitzat la instal-lació de la gespa artificial model GOLF PRO a l ‘ Estartit. Ara les instal-lacions ja disposen d’una nova gespa d’alt rendiment per acollir als clients més exigents. Vine al nostre Show Room i assabentat dels nous models esportius que tenim per les teves instal-lacions.

REALTURF GOLFPRO és la gespa artificial d’última generació de 16mm d’alçada ideal per a l’ús en putting greens tant professionals com residencials, gràcies al seu ideal rendiment tant a la recepció com al rodar de bola. El producte durant la seva fabricació és teixit mitjançant sistema tufting en línia, amb una galga de 3/16 de polzada entre línies de puntada, 81.900 puntades per metre quadrat, i un pes total de 2.890 g/m2.

A més, el tractament antiUV de les fibres li atorga un acabat excepcional i resistent per a les inclemències meteorològiques més exigents. La instal·lació dels rotllos de gespa es realitza sobre base regular i resistent, cercant sempre una correcta evacuació de pluvials, i les juntes que uneixen els rotllos de gespa s’enganxen mitjançant adhesiu de poliuretà bicomponent sobre cinta d’unió. Es recomana una càrrega de farciment de sorra de sílice (rodona, rentada i assecada 0,5-1,0mm) amb dotació d’uns 15kg/m2.

© MINIGOLF RESTAURANT MONTPLA S.L.  C/ Torroella km 4.8 L’Estartit (17258) Girona  Telf. 972 75 10 02  montpla.estartit@gmail.com

www.multiverd.commiquelgarcia@multiverd.comTelf: +34 653 19 48 01

🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱  #gespartificial #céspedartificial  #girona#costabrava #disseny  #fustanatural #fustasintetica  #distribuidor   #jardin  #tancaments  #perimetral  #piscines  #tarima  #publicidad #exteriors  #marketing #padel  #futbol  #baixemporda  #jacuzzi  #jardínvertical  #pergola  #foto #hotel  #ajuntament #camping💪💪👈👉👌🤝🔄✅✅✅✅✅✅✅