Treballs

TANCAMENT METÀL-LIC

TANCAMENT METÀL-LIC

Augment d’alçada a Tanca FAX amb ocultació.Ara pots ampliar el teu tancament perimetral que ja disposis, amb nosaltres. Tenim tot el material al magatzem per fer realitat la teva decisió en pocs dies. El gran estoc de les nau de Vall-llobrega el pots anar a visitar.

Amb nosaltres podràs parlar de tot i de tots, després tu decideixes que et va millor, però sempre et formarem en la matèria. 
 
#formantclients
#formacionsmaterials
#informacioreal
 
www.multiverd.com
miquelgarcia@multiverd.com
Telf: +34 653 19 48 01 
 
🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱 
 
#gespartificial #céspedartificial  #girona#costabrava #disseny  #vinilo #fustasintetica  #distribuidor   #jardin  #tancaments  #perimetral  #goma #tarima  #publicidad #exteriors  #marketing #padel  #paviment  #baixemporda  #terra  #jardínvertical  #pergola  #foto #hotel  #ajuntament #camping