Treballs

AGROVERD & MULTIVERD S I N E R G I A VERD

AGROVERD & MULTIVERDS I N E R G I A VERD

Hem pogut col·laborar amb aquest meravellós disseny dels nostres amics d’AGROVERD. La nostra gespa artificial ha sigut un dels elements d’aquest exterior. Heu de saber que teniu ben a prop vostre, una gespa artificial nacional, que es diferencia de totes les altres. La matèria prima és el principi d’un bon disseny; la teva experiència en jardins farà el següent. Amb nosaltres podràs parlar de tot i de tots, després tu decideixes que et va millor, però sempre et formarem en la matèria.#formantclients#formacionsmaterials#informaciorealwww.multiverd.commiquelgarcia@multiverd.comTelf: +34 653 19 48 01🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱#gespartificial #cespedartificial  #girona#costabrava #disseny  #vinilo #fustasintetica  #distribuidor   #jardin  #cierremetalico  #perimetral  #artificialgrass #tarima  #publicidad #exterior #marketing #padel  #pavimento    #design  #jardínvertical  #pergola  #foto #hotel  #ajuntament #camping #biodiseño #sintetico