Treballs

Multiverd & Duplextil S I N E R G I A

Multiverd & DuplextilS I N E R G I A

Ens han encarregat fer el jardí amb l’opció sintètica. Hem incorporat la nostra gespa artificial per reduir costos de manteniment a aquest habitatge.Cada dia de l’any, faci sol o plogui, tindràs un exterior com el primer dia.Duplextil ja sap com treballem, i tu ?

Amb nosaltres podràs parlar de tot i de tots, després tu decideixes que et va millor, però sempre et formarem en la matèria.#formantclients#formacionsmaterials#informaciorealwww.multiverd.commiquelgarcia@multiverd.comTelf: +34 653 19 48 01🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱#gespartificial #cespedartificial  #girona#costabrava #disseny  #vinilo #fustasintetica  #distribuidor   #jardin  #cierremetalico  #perimetral  #artificialgrass #tarima  #publicidad #exterior #marketing #padel  #pavimento    #design  #jardínvertical  #pergola  #foto #hotel  #ajuntament #camping #biodiseño #sintetico