Treballs

PREPARANT-SE PER EL BON TEMPS

PREPARANT-SE PER EL BON TEMPS

Neteja, més modificació, per tenir preparat aquest exterior que vam construir pel nostre client, fa ja un any.Truca’ns per posar a punt el teu espai. Tenim totes les eines per arribar i deixar-to perfecte per aquesta temporada d’estiu.

Amb nosaltres podràs parlar de tot i de tots, després tu decideixes que et va millor, però sempre et formarem en la matèria.#formantclients#formacionsmaterials#informaciorealwww.multiverd.commiquelgarcia@multiverd.comTelf: +34 653 19 48 01🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱#gespartificial #cespedartificial  #girona#costabrava #disseny  #vinilo #fustasintetica  #distribuidor   #jardin  #cierremetalico  #perimetral  #artificialgrass #tarima  #publicidad #exterior #marketing #padel  #pavimento    #design  #jardínvertical  #pergola  #foto #hotel  #ajuntament #camping #biodiseño #sintetico💪💪👈👉👌🤝🔄✅✅✅