Treballs

DESIGN TORRE VALENTINA

DESIGN TORRE VALENTINA

A partir d’ara, reduït el manteniment d’aquesta zona de la casa. Disminució de consum d’aigua, neteja mínima, verd constant, clients satisfets.A més de ser proveïdors de Gespa Artificial NACIONAL , canviem tot el teu exterior i el convertim en un totalment reformat.Som els teus assessors amb CERTIFICAT de FABRICANT.FABRICA = FABRICANTSEns veiem obligats a remarcar-ho perquè hi ha moltes empreses que diuen ser fabricants i menteixen als clients perquè no ho són.Demana el Certificat a les empreses que diuen ser fabricants, i si no tel donen, comença a pensar que no estàs parlant amb l’empresa adequada per confiar-li el teu exterior.La veritat té solament un camí.Multiverd parla clar.. #demanacertificatdefabricants#informacioreal#somfabricawww.multiverd.commiquelgarcia@multiverd.comTelf: +34 653 19 48 01🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱#gespartificial #cespedartificial  #girona #costabrava #disseny  #animal #fustasintetica  #distribuidor   #jardin  #sport  #mascota #artificialgrass #andorra #publicidad #exterior #marketing #padel  #diseny     #design  #jardinvertical  #cespedeportivo  #foto #hotel  #ajuntament #camping #biodiseño