Treballs

DISSENY A CALELLA DE PALAFRUGELL

DISSENY A CALELLA DE PALAFRUGELL

Hem fet una bona feina, començant per  la preparació del terreny. Hem instal·lat la nostre espectacular i inimitable gespa artificial model DELUXE. Xapa Corten per delimitar el perímetre dels voltants i l’olivera.Tot un disseny de l’exterior per que els nostres clients puguin gaudir del meravellós estiu que els espera.Encara queden unes implementacions més que ben aviat us mostrarem.Millorem el teu exterior de dalt a baix.

 Amb nosaltres podràs parlar de tot i de tots, després tu decideixes que et va millor, però sempre et formarem en la matèria.#formantclients#formacionsmaterials#informaciorealwww.multiverd.commiquelgarcia@multiverd.comTelf: +34 653 19 48 01🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱#gespartificial #cespedartificial  #girona#costabrava #disseny  #vinilo #fustasintetica  #distribuidor   #jardin  #cierremetalico  #perimetral  #artificialgrass #tarima  #publicidad #exterior #marketing #padel  #pavimento    #design  #jardinvertical  #pergola  #foto #hotel  #ajuntament #camping #biodiseño