Treballs

ELS PRIMERS AL MÓN

ELS PRIMERS AL MÓN

Aquest sistema de fotocatàlisis aplicada als jardins verticals sintètics ha sigut idea de l’equip de Multiverd ( MARCOS TEROL )  a escala mundial.
Sempre innovant , després vindran les còpies.
Imaginació i creativitat al servei del client.
Si vols que el teu jardí vertical faci això, truca’ns. Som els primers que oferim aquest sistema.
JARDÍ VERTICAL DESCONTAMINANT
1 m2  = 1 Arbre
JARDI VERTICAL SOSTENIBLE
🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳
Jardí Vertical + PURETI
Fes que el teu jardí vertical SINTETIC tingui qualitats del NATURAL.
T’oferim la posibilitat de millorar el teu jardí vertical artificial.
🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳
Amb la tecnologia de PURETI podràs fer que cada metre quadrat descontamini com un arbre. Informa’t a MULTIVERD de com tenir el JARDÍ VERTICAL més pur del mercat.
🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳
Crea el teu ambient SOSTENIBLE
🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳
Com funciona PURETi?
Entenent la tecnologia darrere de PURETi: fotocatàlisi ultraviolada (UV-PCO) Hi ha una interacció contínua de dues forces a la natura: la matèria orgànica es crea i la matèria orgànica es trenca o descompon. La fotosíntesi és el procés natural de l’energia de la llum que copeja les plantes i desencadena la creació de matèria orgànica.
Les plantes combinen l’energia lumínica del sol, l’hidrogen de l’aigua, el diòxid de carboni i el nitrogen dels fertilitzants mòlts per crear les molècules orgàniques de la vida.
La fotocatàlisi és una forma de fotosíntesi que realment reverteix la fotosíntesi basada en plantes. És un procés natural mitjançant el qual l’energia de la llum colpeja un mineral i desencadena un procés químic que dóna com a resultat la descomposició o la descomposició de la matèria orgànica. UV-PCO (fotocatàlisi ultraviolada) és una tecnologia que accelera la descomposició natural de la matèria orgànica. Per definició, la fotocatàlisi és l’acceleració d’una fotoreacció en presència d’un catalitzador.
#cdspurify  #pureti    #jardinvertical  #costabrava  #girona  #bcn  #omicron #ajuntaments  #covid_19   #coronavirus   #catalunya   #sanitat  #generalitat  #design   #tecnologia  #2022 #