Treballs

NEW LOOK

NEW LOOK

Model Trevi 40 a la Costa BravaAquest és un de les Gespes Artificials més demandades pels nostres clients. La qualitat, la densitat, els certificats, els materials, fan que ens diferenciem de totes les altres empreses. Som professionals i el nostre producte no t’aportarà sorpreses inesperades.És l’avantatge de ser fabricant directe. Visita el nostre web i veuràs els model de gespes artificials amb tota la informació perquè sàpigues que estàs comprant i a qui li estàs confiant el teu espai.

www.multiverd.commiquelgarcia@multiverd.comTelf: +34 653 19 48 01🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱#gespartificial #cespedartificial  #girona#costabrava #disseny  #vinilo #fustasintetica  #distribuidor   #jardin  #cierremetalico  #perimetral  #artificialgrass #tarima  #publicidad #exterior #marketing #padel  #pavimento    #design  #jardinvertical  #pergola  #foto #hotel  #ajuntament #camping #biodiseño