Treballs

PADEL SPORTS

PADEL SPORTS

Estem amb els nostres amics revisant el treball del dia a dia, de les pistes de pàdel.Formem un bon equip de professionals i ens trobem en moltes feines arreu del món. Ara tu també pots demanar-nos la teva pista de pàdel allà on vulguis.De totes les mides i categories professionals, tancades o panoràmiques. El que necessitis i on ho desitgis .Ben aviat us mostrarem el resultat i pròximament ens trobarem en Miquel a l’inici de 4 pistes més que començarem a construir a la provincia de Girona. www.multiverd.commiquelgarcia@multiverd.comTelf: +34 653 19 48 01🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱[  ] #gespartificial #cespedartificial  #girona #costabrava #disseny  #futbol #fustasintetica  #distribuidor   #jardin  #sport  #7×7 #artificialgrass #padelsport #publicidad #exterior #marketing #padel  #pavimento    #design  #jardinvertical  #cespedeportivo  #foto #hotel  #ajuntament #camping #biodiseño