Treballs

PROVENZA 38 A SANTA CRISTINA

PROVENZA 38 A SANTA CRISTINA

Tornem a aquest client a fer tota la part davantera de la seva casa. Van quedar tan satisfets amb el resultat del jardí, que ara volen tota la seva casa.És molt gratificant veure que els clients tornen a confiar en nosaltres. Perquè això sigui així, has de tenir un bon producte i un bon equip.Varem néixer per canviar-ho tot. No volíem cometre els errors que fan els altres, i vàrem agafar la distribució de gespa artificial d’altísima qualitat, per diferenciar-nos. La veritat és que la gran majoria de competidors venen gespa de categoria inferior a un preu elevat. I nosaltres ho hem fet al revés, venem gespa artificial de primer nivell a un preu raonable.Sempre diem que la decisió és vostre a l’hora d’escollir. Però nosaltres no portem sorpreses inesperades.

www.multiverd.commiquelgarcia@multiverd.comTelf: +34 653 19 48 01🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱#gespartificial #cespedartificial  #girona #costabrava #disseny  #futbol #hierro  #distribuidor   #jardin  #sport  #7×7 #artificialgrass #jardinera #publicidad #exterior #marketing #padel  #pavimento    #design  #jardinvertical  #corten  #foto #hotel  #ajuntament #camping #biodiseño