Treballs

CROSSFIT CALONGE

CROSSFIT CALONGE

Estem fent la instal·lació de gespa i cautxú pels nostres amics del CROSSFIT CALONGE. Ens agraden els esports i a més disposem de materials per practicar-los. Podeu demanar-nos tot el que necessiteu de pistes esportives. Ja sabeu que tan com pàdel, tenis, futbol, bàsquet, handbol, i més esports que vulgueu practicar, Multiverd té els millors equipaments amb totes les certificacions del mercat europeu.Ara a Calonge teniu un altre centre esportiu per practicar CROSSFIT funcional cada dia que vulguis.© CrossFit Girona Est. 620 00 41 27C/Ceps nº2 Baixos, 17251, Calongeinfo@crossfitgironaest.comhttps://instagram.com/crossfitgironaestcalonge?utm_medium=copy_linkwww.multiverd.commiquelgarcia@multiverd.comTelf: +34 653 19 48 01🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱#gespartificial #cespedartificial  #girona #costabrava #disseny  #futbol #fustasintetica  #distribuidor   #jardin  #sport  #7×7 #artificialgrass #andorra #publicidad #exterior #marketing #crossfit #pavimento    #design  #jardinvertical  #cespedeportivo  #foto #hotel  #ajuntament #camping #biodiseño

 

CROSSFIT FUNCTIONAL CALONGE🏋️‍♀️🏋️‍♂️🤸‍♂️🤸‍♀️🏋️‍♂️🏋️‍♀️🤸‍♂️🤸‍♀️🏋️‍♀️🏋️‍♂️🤸‍♀️🤸‍♂️🏋️‍♂️🏋️‍♀️🤸‍♂️🤸‍♀️Instal·lació de gespa artificial i cautxú pels nostres amics del CROSSFIT CALONGE.Ens agraden els esports i a més disposem de materials per practicar-los. Podeu demanar-nos tot el que necessiteu de pistes esportives. Ja sabeu que tan com pàdel, tenis, futbol, bàsquet, handbol, i més esports que vulgueu practicar, Multiverd té els millors equipaments amb totes les certificacions del mercat europeu.Ara a Calonge teniu un altre centre esportiu per practicar CROSSFIT funcional cada dia que vulguis.© CrossFit Girona Est. 620 00 41 27C/Ceps nº2 Baixos, 17251, Calongeinfo@crossfitgironaest.comhttps://instagram.com/crossfitgironaestcalonge?utm_medium=copy_linkwww.multiverd.commiquelgarcia@multiverd.comTelf: +34 653 19 48 01🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱#gespartificial #cespedartificial  #girona #costabrava #disseny  #futbol #fustasintetica  #distribuidor   #jardin  #sport  #7×7 #artificialgrass #deporte #publicidad #exterior #marketing #crossfit #pavimento    #design  #jardinvertical  #cespedeportivo  #foto #hotel  #ajuntament #camping #biodiseño