Treballs

EL VITA CONTINUA

EL VITA CONTINUA

2° Treball amb el Model VITA 30 a la mateixa propietat. Ens han tornat a demanar l’ampliació del seu exterior amb gespa artificial. Han quedat tan contents que volen fer una tercera intervenció que pròximament us mostrarem els resultats. I ara us deixem les imatges de la nova incorporació de la finca a BEGUR. Com sempre volem donar les gràcies a JARDINERIA JORDI DIAZ HUERTAS , per confiar en els nostres serveis i productes.
♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️✅ELIMINACIÓ REG✅ELIMINACIÓ MANTENIMENT✅GESPA ARTIFICIAL EUROPEA✅CERTIFICAT DE FABRICANT♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️www.multiverd.commiquelgarcia@multiverd.comTelf: +34 653 19 48 01🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱#gespartificial #céspedartificial  #girona#costabrava #disseny  #fustanatural #fustasintetica  #distribuidor   #jardin  #tancaments  #perimetral  #piscines  #tarima  #publicidad #exteriors  #marketing #padel  #futbol  #baixemporda  #jacuzzi  #jardínvertical  #pergola  #foto #hotel  #ajuntament #deporte #diadeporte💪💪👈👉👌🤝🔄✅✅✅✅