Treballs

GESPA ARTIFICIAL A L’ESCALA

GESPA ARTIFICIAL A L’ESCALA

 

Trevi 40 per envoltar aquesta preciosa piscina. Fa falta poc espai per fer un exterior de pel·lícula. Palmera , piscina i gespa. Ja només falta l’amaca. Components europeus, treball de la terra, tu que ens truques i ja ho tenim tot.Som Multiverd, som certificats, som documentació del que compres. Ningú dels que vindran a oferir-te la gespa artificial et podrà proporcionar la documentació del producte que et venen. Nosaltres SI.Són els teus calés, i has de saber que compres, però si no t’importa, assumeix les conseqüències d’incorporar una gespa artificial de mala qualitat. I si després has de reclamar, entendràs el que t’hem dit.

 

♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️✅ELIMINACIÓ REG✅ELIMINACIÓ MANTENIMENT✅GESPA ARTIFICIAL EUROPEA✅CERTIFICAT DE FABRICANT♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️www.multiverd.commiquelgarcia@multiverd.comTelf: +34 653 19 48 01🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱#gespartificial #céspedartificial  #girona#costabrava #disseny  #fustanatural #fustasintetica  #distribuidor   #jardin  #tancaments  #perimetral  #piscines  #tarima  #publicidad #exteriors  #marketing #padel  #futbol  #baixemporda  #jacuzzi  #jardínvertical  #pergola  #foto #hotel  #ajuntament #deporte #diadeporte💪💪👈👉👌🤝🔄✅✅✅✅