Treballs

GOLF A A CASA ( CALONGE )

GOLF A A CASA ( CALONGE )

Estem a casa d’un client que ens ha encarregat la instal·lació del model Golf PRO al seu jardí, per practicar l’esport que més li agrada. Juguen a golf als millor camps d’arreu del món, i volien tenir a prop seu uns forats per treure’s les ganes de jugar a qualsevol hora del dia.

Tu també pots tenir el teu racó per practicar Golf amb la millor gespa artificial del mercat.Truca’ns i veuràs la qualitat del golf PRO.És especial per golf, no és la típica gespa curta, és feta exprés per GOLF.♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️✅ELIMINACIÓ REG✅ELIMINACIÓ MANTENIMENT✅GESPA ARTIFICIAL EUROPEA✅CERTIFICAT DE FABRICANT♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️REALTURF GOLFPRO és la gespa artificial d’última generació de 16mm d’alçada ideal per a l’ús en putting greens tant professionals com residencials, gràcies al seu ideal rendiment tant a la recepció com al rodar de bola. El producte durant la seva fabricació és teixit mitjançant sistema tufting en línia, amb una galga de 3/16 de polzada entre línies de puntada, 81.900 puntades per metre quadrat, i un pes total de 2.890 g/m2. A més, el tractament antiUV de les fibres li atorga un acabat excepcional i resistent per a les inclemències meteorològiques més exigents. La instal·lació dels rotllos de gespa es realitza sobre base regular i resistent, cercant sempre una correcta evacuació de pluvials, i les juntes que uneixen els rotllos de gespa s’enganxen mitjançant adhesiu de poliuretà bicomponent sobre cinta d’unió.www.multiverd.commiquelgarcia@multiverd.comTelf: +34 653 19 48 01🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱#gespartificial #céspedartificial  #girona#costabrava #disseny  #fustanatural #fustasintetica  #distribuidor   #jardin  #tancaments  #perimetral  #piscines  #tarima  #publicidad #exteriors  #marketing #padel  #futbol  #baixemporda  #jacuzzi  #jardínvertical  #minigolf  #foto #hotel  #ajuntament #golf💪💪👈👉👌🤝🔄✅✅✅✅✅✅✅